Почетна

Књижевно вече лазаревачких и чачанских песника
Књижевни клуб "Димитрије Туцовић" из Лазаревца угостио је своје колеге, чланове књижевног клуба "Драгослав Грбић" из Чачка у уторак, 9. маја у просторијама Библиотеке.

Опширније...

 

Промоција романа "Арзамас" Иване Димић
У петак, 5. маја у библиотеци "Димитрије Туцовић" одржана је промоција романа "Арзамас" Иване Димић, овогодишње добитнице НИН-ове награде. Ивана Димић је 63. добитник награде, за најбољи роман године написан на српском језику.

Опширније...

 

Ликовно - литерарно вече "Игра маште"
У четвртак, 4. маја у свечаној сали библиотеке ученици ОШ "Војислав Вока Савић" одржали су ликовно - литерарно вече. Програм је водио наставник ликовне културе Владимир Петровић који је организовао ликовни део програма тј. изложбу дечијих радова заједно са колегом Бојаном Лазовим. У холу библиотеке изложени су радови ученика од 5. до 8. разреда, а могу се видети колажи, цртежи, графике, геометријске скулптуре од папира, осликана керамика, калиграфија, акварел и друго.

Опширније...

 

Добитница Нинове награде у Библиотеци
У петак, 5. маја са почетком у 19 часова гост Библиотеке биће Ивана Димић, добитница НИН-ове награде за 2016. годину.

Опширније...

 

Дани Београда обележени изложбом у Лазаревцу
Изложба ручних радова чланица "Удружења уметника и љубитеља уметности" Лазаревац, Добриле Бобе Ашкрабић, Наде Марковић и Горице Николић, отворена је у среду, 19. априла у холу Библиотеке "Димитрије Туцовић".

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 6 од 97