Почетна

Промоција књиге ''Тесла, портрет међу маскама''
Добитник НИН-ове награде, роман "Тесла, портрет међу маскама" је представљен многобројној публици, у којој је било највише средњошколаца. О роману је говорио Ненад Шапоња. Прича о роману је била изузетно надахнута и инспиративна уз осврт на укупно дело Владимира Пиштала.

Опширније...

 

Српски класици на Интернету
Велика “Антологија српске књижевности”, са сто књижевних дела, од данас је бесплатно доступна на Интернету. Циљ пројекта је да се деци у Србији и дијаспори омогући да на брз и једноставан начин дођу до најзначајнијих дела српске књижевности, оценио је министар просвете Жарко Обрадовић.

Опширније...

 

Дејан Алексић у Барошевцу
Продајна изложба "Креативног центра" која ће трајати до краја маја у нашој Библиотеци отворена је у понедељак 18. маја на најлепши могући начин. У госте нам је дошао дечји песник Дејан Алексић. Деки се дружио са малишанима у Барошевцу у дворишту ОШ "Милорад Лабудовић".

Опширније...

 

Сливен 2009
"Теме и жанрови у књижевности за децу на почетку 21. века – поглед на балканску литературу" била је тема округлог стола одржаног на једанаестом Фестивалу дечје књиге одржаном у Сливену од 7. до 9. маја ове године на коме је учествовала и представница наше библиотеке Милица Матијевић.

Опширније...

 

Музика тражи уши
"Музика тражи уши" и "Нежна песма о нежном дувољубу" нове су књиге већ прослављеног дечијег писца Дејана Алексића који ће бити гост наше библиотеке у понедељак 18. маја. Тог дана почиње продајна изложба "Креативног центра" у читаоници библиотеке.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Следећа > Крај >>

Страна 97 од 103