Почетна

Програм у част зиме
У петак, 22. децембра од 18 часова у сали Библиотеке одржан је програм којим су учесници пожелели добродошлицу зими. Програм је водила библиотекарка Драгана Маринковић, а учествовали су песници Лазаревца, Оркестар гитара, чланови Јога центра Лазаревац, успешни млади лазаревчани, лекари, гости из Обреновца, спортисти, и други.

Опширније...

 

Промоција књиге "Студије о балканским ратовима"

У четвртак, 21. децембра у 18:30 у сали Библиотеке одржана је промоција књиге "Студије о Балкански ратовима" генерала и академика Живка Г. Павловића. Књига се састоји од репринт издања три посебна наслова тј. студије "Опсада Скадра", "Кумановска битка" и "Брегалничка битка" који су за ову прилику обједињени једним насловом.

Опширније...

 

Трибина "Стоп насиљу над женама" и поклон представа
У понедељак, 18. децембра у сали Библиотеке одржана су два повезана догађаја, а оба у вези са насиљем у породици. Прво су око пола шест поподне ученици ОШ "Михаило Младеновић Сеља" из Дудовице одиграли представу под називом "Љутити човек".

Опширније...

 

Изложба слика "Иванке Вукић"
У петак, 15. децембра уводном речју Ратка Вукелића у холу Библиотеке "Димитрије Туцовић" отворена је изложба слика Иванке Вукић, лазаревчанке која се успешно бави и писањем, колико и сликањем.

Опширније...

 

Андрић и Крлежа у Библиотеци
У свечаној сали Библиотеке у уторак, 26. децембра у 18:00 разговор о књизи: АНДРИЋ И КРЛЕЖА: две драмске инсценације.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 2 од 105

Статистика
Број прегледа чланка : 713306