Почетна

Дани европске баштине
У овиру манифестације "Дани европске баштине" неколико програма одиграва се и у Библиотеци "Димитрије Туцовић". У уторак, 27. септембра са почетком у 18:30 у свечаној сали Библиотеке биће одржана промоција монографије Заједнице професионалних позоришта Србије "50 година јоакима".

Опширније...

 

Стручни скуп библиотекара
Овогодишњем стручном скупу библиотекара под називом "ДО КРЕАТИВНОГ ДЕТИЊСТВА: сарадња библиотека, невладиног сектора и приватне иницијативе у подстицању креативности код деце и младих", одржаном 20. и 21. септембра у библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу присуствовао је велики број колега из Србије и региона.

Опширније...

 

Међународна конференција у Бугарској
У организацији Регионалне библиотеке "Стилијан Чилингиров у Шумену 8. и 9. септембра одржана је међународна конференција на тему "Библиотеке 21. века - праксе, комуникације и ефикасност". Конференција је посвећена сто тридесетпетогодишњици рођења Стилијана Чилингирова - писца, етнографа, политичара, познатог бугарског библиотекара. Конференција је реализована у две сесије - "Имена у бугарском библиотекарству" и "Библиотечка искуства".

Опширније...

 

28. Међународни фестивал хумора за децу
Резултати 28. Фестивала хумора за децу :)

Опширније...

 

Изложба "Читамо и пишемо са Аном Франк"
Изложба "Читамо и пишемо са Аном Франк" ће бити представљена у Библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу у периоду од 05.09. до 16.09.2016. године.

Опширније...

 

<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Страна 11 од 93