Почетна Новости

Новости

Наше дрво
Дани европске баштине ове године у Србији биће обележени темом "Културно наслеђе и природа". На тај начин, као и претходне године, Србија се прикључује обележавању заједничке теме на нивоу Европе.

Опширније...

 

Отворена изложба Ликовног атељеа
У четвртак 21. септембра отворена је изложба Ликовног атељеа. Дечије ликовно стваралаштво Ликовног атељеа препознато је од стране стручне јавности тако да је тог дана истовремено отворена изложба и у нашој библиотеци и у Задужбини "Доситеј Обрадовић".

Опширније...

 

29. Међународни фестивал хумора за децу
У понедељак 11. септембра у 12 часова, прваци су погледали поклон представу "ЉУБАВ НА ПРВИ ПОГЛЕД" Пулс театра, по тексту Александра Поповића, у адаптацији и режији Александра Волића.

Опширније...

 

Манифестација Дани европске баштине 2017
Манифестација Дани европске баштине 2017, Наслеђе и природа: Лепеза могућности

Опширније...

 

Школе креативног писања онлајн
Библиотека "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу вас позива да се пријавите на серију јесењих радионица. Тема радионица је "Мој град је свуда око мене". Пројекат се реализује под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину града Београда.

Опширније...

 

Изложба ликовне колоније Рашино село 2017.
У петак, 11. августа у 19 часова у холу Библиотке "Димитрије Туцовић" отворена је изложба пете ликовне колоније "Рашино село" (Rashvill) 2017.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 87

Статистика
Број прегледа чланка : 710402