Почетна Новости

Новости

"Дечија радост"
У четвртак, 6. јула 2017. године са почетком у 18 часова одржана је промоција књиге "Дечија радост" ауторке Славице Славе Јосић.

Опширније...

 

Catena mundi са еминентним гостима још једном у Лазаревцу
У четвртак, 29. јуна 2017. године издавачка кућа Catena mundi представила је у нашој библиотеци енциклопедију Catena mundi III. Уз нови том енциклопедије представљене су и књиге академика Косте Чавошког у издању ове куће. О књигама су говорили Никола Маринковић, извршни директор Катене мунди и академик Коста Чавошки. Медијатор је био историчар и библиотекар Ратко Вукелић.

Опширније...

 

"Трагом времена"
У уторак, 27. јуна у сали Библиотеке одржана је промоција књиге "Трагом времена" Десимира Мрдовића". О књизи су говориле Радмила Булатовић, рецензент и Светлана Карановић лектор књиге. Пред бројном публиком стихове Десимира Мрдовића читали су глумци лазаревачког Пулс театра.

Опширније...

 

Изложба скулптура у холу библиотеке
У понедељак, 26. јуна у холу Библиотеке отворена је изложба скулптура у камену Илије Филиповића.

Опширније...

 

"Сезан" - 41. колективна изложба
У среду, 14. јуна у библиотеци је отворена 41. колективна изложба полазника ликовног атељеа "Сезан". Изложбу су отворили директорка библиотеке Јасмина Иванковић, ликовни педагог Владимир Петровић и Зоран Ерић који води овај ликовни атеље већ 40 година.

Опширније...

 

Ноћ књиге у библиотеци
Манифестација Ноћ књиге биће одржана у библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу 16. јуна. Током целог дана сви посетиоци ће имати попуст на годишњу чланарину од 50  , а бесплатну месечну чланарину добиће сви новоучлањени корисници.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 87

Статистика
Број прегледа чланка : 710402