Почетна Новости

Новости
Продајна изложба "Креативног центра" која ће трајати до краја маја у нашој Библиотеци отворена је у понедељак 18. маја на најлепши могући начин. У госте нам је дошао дечји песник Дејан Алексић. Деки се дружио са малишанима у Барошевцу у дворишту ОШ "Милорад Лабудовић".

Опширније...

 "Теме и жанрови у књижевности за децу на почетку 21. века – поглед на балканску литературу" била је тема округлог стола одржаног на једанаестом Фестивалу дечје књиге одржаном у Сливену од 7. до 9. маја ове године на коме је учествовала и представница наше библиотеке Милица Матијевић.

Опширније...

 "Музика тражи уши" и "Нежна песма о нежном дувољубу" нове су књиге већ прослављеног дечијег писца Дејана Алексића који ће бити гост наше библиотеке у понедељак 18. маја. Тог дана почиње продајна изложба "Креативног центра" у читаоници библиотеке.

Опширније...

 

Врујци - Први позив
Библиотека ''Димитрије Туцовић'' из Лазаревца организује 18, 19. и 20. јуна у хотелу ''Врујци'' у бањи Врујци стручни скуп ''Библиотекар – струка и професија:  Заштита библиотечке грађе.

Опширније...

 

Топ је био врео
Пролећна серија књижевних сусрета са савременим српским писцима настављена је у среду 1. априла када је у Библиотеци гостовао Владимир Кецмановић.

Опширније...

 

Дош`о нам је МошоМошо у Степојевцу

Светски дан дечије књиге основци са подручја наше општине дочекали су уз дечјег песника Мошу Одаловића.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Следећа > Крај >>

Страна 77 од 81