Почетна Новости

Новости

Наградни књижевни конкурс
Библиотека "Димитрије Туцовић" и Туристичка организација ГО Лазаревац поводом манифестације Фестивал српских вина расписује наградни књижевни конкурс за необјављену песму о љубави и вину "Вино је поезија у чаши".

Опширније...

 

Првих 100 бројева листа "Колубарa"
Представљање пројекта Дигитализација првих 100 бројева листа "Колубара" биће одржана 28. септембра 2016. у 12:00 у свечаној сали библиотеке "Димитрије Туцовић".

Дигитална библиотека

 

Дани европске баштине
У овиру манифестације "Дани европске баштине" неколико програма одиграва се и у Библиотеци "Димитрије Туцовић". У уторак, 27. септембра са почетком у 18:30 у свечаној сали Библиотеке биће одржана промоција монографије Заједнице професионалних позоришта Србије "50 година јоакима".

Опширније...

 

Стручни скуп библиотекара
Овогодишњем стручном скупу библиотекара под називом "ДО КРЕАТИВНОГ ДЕТИЊСТВА: сарадња библиотека, невладиног сектора и приватне иницијативе у подстицању креативности код деце и младих", одржаном 20. и 21. септембра у библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу присуствовао је велики број колега из Србије и региона.

Опширније...

 

Међународна конференција у Бугарској
У организацији Регионалне библиотеке "Стилијан Чилингиров у Шумену 8. и 9. септембра одржана је међународна конференција на тему "Библиотеке 21. века - праксе, комуникације и ефикасност". Конференција је посвећена сто тридесетпетогодишњици рођења Стилијана Чилингирова - писца, етнографа, политичара, познатог бугарског библиотекара. Конференција је реализована у две сесије - "Имена у бугарском библиотекарству" и "Библиотечка искуства".

Опширније...

 

28. Међународни фестивал хумора за децу
Резултати 28. Фестивала хумора за децу :)

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 78