Почетна Новости

Новости

Изложба "Читамо и пишемо са Аном Франк"
Изложба "Читамо и пишемо са Аном Франк" ће бити представљена у Библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу у периоду од 05.09. до 16.09.2016. године.

Опширније...

 

Други позив!
Библиотека "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу у оквиру Фестивала дечије књиге организује дводневни стручни скуп библиотечких стручњака из земље и региона на тему "ДО КРЕАТИВНОГ ДЕТИЊСТВА: сарадња библиотека, невладиног сектора и приватне иницијативе у подстицању креативности код деце и младих", који ће бити одржан 20. и 21. септембра 2016. године у Лазаревцу.

Опширније...

 

Промоција књиге "Српски идентитет"
У уторак, 30. августа у Свечаној сали Библиотеке биће одржана промоција књиге "Српски идентитет" Ђуре Бодрожића. О књизи ће, поред аутора, говорити Драган Лакићевић, директор СКЗ. Почетак је у 19 часова.

Опширније...

 

Сусрет по мери срца
У четвртак, 18. августа 2016. године гошћа библиотеке била је Ивана Кузмановић. Лазаревачкој публици представила је књигу "Љубав без илузија". Ова свестрана успешна жена поделила је у овој књизи своје знање и у њој ћете пронаћи многе одговоре, али ће вас она подстаћи да поставите и важна питања, што је можда и важније.

Опширније...

 

"Љубав без илузија" у Лазаревцу
У четвртак, 18. августа 2016. године са почетком у 19 часова у Свечаној сали Библиотеке биће одржана промоција књиге "Љубав без илузија" Иване Кузмановић.

Опширније...

 

Песничка мануфактура "ЧЏШ" у Библиотеци
У суботу, 6. августа, поводом Дана рудара, а у сарадњи са Друштвом слободних уметника "ЧЏШ", одржана је у просторијама Библиотеке веома интересантна креативна радионица под називом "Песничка мануфактура".

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 10 од 78