Почетна Новости

Новости

Промоција књиге "Студије о балканским ратовима"

У четвртак, 21. децембра у 18:30 у сали Библиотеке одржана је промоција књиге "Студије о Балкански ратовима" генерала и академика Живка Г. Павловића. Књига се састоји од репринт издања три посебна наслова тј. студије "Опсада Скадра", "Кумановска битка" и "Брегалничка битка" који су за ову прилику обједињени једним насловом.

Опширније...

 

Трибина "Стоп насиљу над женама" и поклон представа
У понедељак, 18. децембра у сали Библиотеке одржана су два повезана догађаја, а оба у вези са насиљем у породици. Прво су око пола шест поподне ученици ОШ "Михаило Младеновић Сеља" из Дудовице одиграли представу под називом "Љутити човек".

Опширније...

 

Изложба слика "Иванке Вукић"
У петак, 15. децембра уводном речју Ратка Вукелића у холу Библиотеке "Димитрије Туцовић" отворена је изложба слика Иванке Вукић, лазаревчанке која се успешно бави и писањем, колико и сликањем.

Опширније...

 

Андрић и Крлежа у Библиотеци
У свечаној сали Библиотеке у уторак, 26. децембра у 18:00 разговор о књизи: АНДРИЋ И КРЛЕЖА: две драмске инсценације.

Опширније...

 

Песничко вече Марине Милосављевић
У понедељак, 11. децембра у сали библиотеке одржана је промоција књига поезије Марине Милосављевић, песникиње из Ниша. Програм је водила директорка библиотеке Јасмина Иванковић, а о књизи је говорила Слађана Лакићевић, иначе члан градске управе општине Ниш, Пантелеј. То значи да Марина Милосављевић у свом стваралаштву има подршку и своје публике и града у којем живи и ради.

Опширније...

 

Промоција збирке приповедака Михајла Пантића
У петак, 8. децембра у сали Библиотеке одржана је промоција најновије збирке приповедака Михајла Пантића „Када ме угледа оно што желим“. Уводну реч дао је Дарко Даничић, а о књизи је говорио Милета Аћимовић Ивков.

Опширније...

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 2 од 87

Статистика
Број прегледа чланка : 713303